Specials
3 december 2021
 

Zoveel geld verliest Maxime Meiland door de boycot.

Maxime Meiland verliest door de boycot een zeer groot deel van haar inkomen. Hoeveel? lees maar....

Maxime Meiland zit in de hoek waar de klappen vallen. Doordat zij in eerste instantie de uitspraken van haar moeder over de Islam steunde, beeindigde het ene na het andere bedrijf de samenwerking met Maxime

Haar excuses kwamen helaas voor haar te laat. En reken maar dat dit financieel een klap is voor Maxime. Maar hoeveel geld verliest ze eigenlijk door deze boycotten/ beeindigen van samenwerkingen?

Uiteraard ligt dat aan het aantal volgers die iemand heeft op Instagram. Heb je, volgens Mostad, een internationaal platform voor influencer marketing zo'n 40.000 volger dan verdien je zo tussen de 450 en 900 euro per post.

Maar heb je 500.000 volgers tot meer dan tik dat even lekker aan.Dan kun je tot zelfs 4500 euro per post verdienen. Maxime heeft 573.000 volgers. Hello Fresh, Nivea, Maxi Cosi en matrassenmerk Emma hebben o.a. de samenwerking opgezegd.

Uitgaande van het gegeven dat Maxime zeker 1 post per bedrijf per week doet, scheelt dat haar maar liefst zo'n 18.000 euro per week. Dus nu snap ook hoe zij recent een villa van 1.250.000 euro heeft kunnen kopen.

Een zonnestraaltje: Talpa gaat wel door met de familie.

Meest gelezen