Showbizz
12 februari 2022
 

Yolanthe Cabau volledig afgeslacht door deze showbizz expert!

Lees en oordeel of deze showbizz expert gelijk heeft of niet...

Showbizz expert Vanessa Bontje laat weinig tot niets heel van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij vraagt zich af waarom iemand zich verminkt met botox, filters en andere middelen.

Het antwoord is simpel; alles voor het waar kunnen maken van de American dream. En dit is ook volgens Vanessahet geval met Yolanthe Cabau.

Want ja, wil je er een beetje bijhoren in Hollywood dan moet er flink worden verbouwd. Zo erg, dat je op een gegeven moment een karikatuur van jezelf bent geworden.

Zo schrijft de showbizz expert Vanessa; Neem bijvoorbeeld Yolanthe Cabau van Kasbergen. De keren dat ik haar in levenden lijve heb gezien, was ze botoxloos en ik mag wel zeggen: bloedmooi. Van nature!

'Nu Yo in LA woont, is er wel wat veranderd. Ze heeft een flinke derrière à la de gezusters Kardashian, een wespentaille, een goedgevulde boezem, een volledig strakgetrokken gezicht met grote ogen, smalle neus en de volste lippen die je je bijna voor kunt stellen.

Noem mij een boerentrien, maar ik heb me vaker afgevraagd: zou dat niet pijn doen, zulke dikke lippen?'. Bonjte spreekt de hoop uit dat Yolanthe op tijd zal stoppen met deze zelfverminking!!

Meest gelezen