Interieur
2 december 2021
 

Winston en Renate Gerschtanowitz duiken in nieuwste vintage hype

Winston Gerschtanowitz staat er bekend om dat hij een neus heeft voor succesvolle zaken. Hij dook dan ook samen met zijn vrouw in deze nieuwste vintage hype

Na het eclatante succes van tweede hands vintage merkkleding is er nu een nieuwe hype onstaan en wel van de tweedehands design meubelen. De omzetten lopen in de miljoenen euro's en dat is nog maar het begin.

In 2019 ontstond het idee aan de keukentafel bij Thomas Bunk en zijn partner Evelien. Het idee was om een markplaats te starten voor vintage design meubelen.

Nadeel van Marktplaats was namelijk, dat wat je daar koopt niet wordt thuisgebracht en zij vonden dat dit in het hogere segment niet meer van deze tijd was.

En dat vonden Winston en Renate Gerschtanowitz ook. Het ondernemersechtpaar stapten vorig jaar in als aandeelhouder. Toen Winston Thomas ontmoette was hijzelf een concept aan het uitwerken om studenten design op te laten halen.

Het concept van Whoppah blijkt een doorslaand succes. Al tienduizenden banken, lampen en kunstwerken zijn aangeboden en de vraag naar is ongekend groot.

Een slimme zet dus van Renate en Winston. Uiteindelijk is het hun droom om met het bedrijf naar de beurs te gaan. Als je wilt weten wat ze zoal aanbieden kun je naar hun site gaan: 

Meest gelezen