Showbizz
23 januari 2022
 

Tim Hofman valt dwars door de mand! Zie gewraakte video!

Je kunt niet meer voor Jan Lul staan als Tim Hofman die gestalte geeft aan de uitdrukking; niets is wat het lijkt....

HIER DE GEWRAAKTE VIDEO WAAR TIM EEN HEEL ANDERE KANT LAAT ZIEN

Tim Hofman deed afgelopen week Nederland op haar grondvesten schudden door in zijn Youtube programma Boos deelneemsters aan het programma The Voice aan het woord te laten die slachtoffer zouden zijn van vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag van o.a. Ali B. Marco Borsato en Jeroen Rietbergen.

Opeens was Tim de absolute held van Nederland en zeker van de vrouwen. Die kon niet meer stuk. Maar dit alles duurde niet lang. Op Internet verschenen al opmerkingen dat hij eerder ook niet echt zijn handen zou hebben kunnen thuishouden.

Daar bovenop nog even wat vrouw onvriendelijke opmerkingen die Tim eerder deed. Ineens doken er videobeelden op uit 2012 waar onze held pikante opmerkingen maakte tegenove fotomodel Zimra Geurts.

In een ander fragment bekende Hofman tegenover Anna Nooshin dat het er bij BNN soms nogal eens wild aan kan toegaan. 'En verder heb ik wel met mensen van BNN getongd of naar bed geweest…'.

Tim roept nu maar dat hij zich hier voor schaamt en heeft zijn excuses aangeboden of hebben we te maken het spreekwoord: Een vos verliest wel............

Meest gelezen