Showbizz
28 januari 2022
 

Sprookje Linda de Mol uiteengespat!

Van het imago van een close familie blijft na de laatste onthulling niet veel meer over....

Naar de buitenwereld toe werd zeker, ook door Linda de Mol, de indruk gewekt dat de familie zeer close is. Samen Sinterklaas vieren, samen op vakantie en regelmatig gezellige avondjes met elkaar.

Maar is dit ook de werkelijk of werd dit imago gecreerd voor de buitenwereld? Het laatste lijkt er meer op. Naar nu blijkt zou Linda de Mol al anderhalf jaar geweten hebben van de vermeende verkrachting door Ali B.

Twee slachoffers hadden zich gemeld bij de redactie van het blad Linda, maar deze hebben er uiteindelijk, wegens het ontbreken van aangiftes, niets mee gedaan.

Deze kennis heeft Linda echter niet aan haar broer John verteld en dat is hoogst merkwaardig. Broer John had Linda's vriend Jeroen op het  matje geroepen vanwege klachten over zijn seksueel overschrijdend gedrag.

Hij heeft dit niet verteld aan zijn zus. Jeroen had het wel opgebiecht en was in therapie gegaan. Wel gingen Linda en Jeroen door deze kwestie tijdelijk uit elkaar.

En dat, zo vertelde hij zelf onlangs, wist neef Johnny weer niet. Dus de vraag is: hoe hecht is de familie de Mol dan eigenlijk? Het sprookje dat jarenlang werd opgehouden, lijkt nu definitief uiteengespat.

Meest gelezen