Showbizz
28 december 2021
 

Sonja Bakker jat nog steeds alles bij elkaar.

Deze beschuldiging komt niet van de eerst de beste....

RTL Boulevard heeft wederom de aanval geopend op Sonja Bakker. Zij waren ook de eerste die naar buiten brachten dat Sonja recepten steelt van anderen. 

De afslankgoeroe zou haar leven gaan beteren, maar daar is volgens Boulevard nog niet veel van terecht gekomen. De receptrover is echter terug van weggeweest en deelt nu alwéér allerlei recepten op haar online kanaaltjes.

Zo vertelde Eddy Zoe gisteren; “Uit onderzoek van onze eigen redactie blijkt dat Sonja na haar recente plagiaatschandaal opnieuw vele specifieke recepten online deelt die wederom slordig knip- en plakwerk lijken te zijn van bekende kooksites.”

Ze zou nu recepten stelen van Allerhande. Althans volgens Boulevard. Uiteraard kwam Sonja met een reactie. “Om met de deur in huis te vallen; de recepten komen uit eigen koker en zijn absoluut niet gekopieerd o.i.d.

Juist vanwege de eenvoud en het beperkt aantal ingrediënten zullen er ongetwijfeld andere recepten zijn die gelijkenis vertonen.”

Ze vervolgt: “Mijn insteek is ook niet om aparte, op zichzelf staande recepten te bedenken maar om mensen toegankelijke, eenvoudig te bereiden recepten te bieden.

Dat er dan gelijkenissen met bestaande recepten ontstaan is onvermijdelijk en zelfs wenselijk; daardoor worden mijn recepten herkenbaar en toegankelijk.”

Of dat zo is moet men zelf maar beoordelen. Boulevard heeft als eerste weer de aanval geopend.


 

Meest gelezen