Showbizz
16 januari 2022
 

Shownieuws deskundige Ronald Molendijk steunt de zedeloze Jeroen Rietbergen.

Shownieuws deskundige Ronald Molendijk kust nog net niet de voeten van Jeroen Rietbergen....

Bij Shownieuws lopen ze weer eens met een dubbele agenda rond. Blijkbaar nog niets geleerd van het Marco Borsato schandaal, waarin Anouk Smulders het slachtoffer aanviel en Bram Moszkowicz hetzelfde deed.

En ja, Anouk is best friend van Leontine en Bram zijn zoon manager van de zoon van Marco Borsato. Nu met het The  Voice schandaal treedt men bij Shownieuws gewoon in de herhaling.

Het meest bont maakte Shownieuws deskundige Ronald Molendijk, overigens ook dikke maatjes met Erland Galjaard. De twee oudjes trekken als DJ Nederland rond.

De van zijn troon gevallen zedeloze Jeroen Rietbergen, bandleider van het programma The Voice, krijgt vette steun van Ronald. De twee mannen zijn al 25 jaar stevig bevriend.

De twee vormden jarenlang een DJ duo. Jeroen heeft zich volgens Ronald keurig aan de wet gehouden. “Wij gaan al 25 jaar terug, dus als je vraagt hoe ik deze dag heb beleefd: in shock, in woede, maar ook gelijk bellen met Jeroen, zoals we dat zo vaak doen.

Mijn eerste vraag was: ‘Heb jij iets gedaan wat volgens de wet niet mag?’ Ik was blij dat hij kon vertellen dat dat niet het geval is.”

Vanwege het wangedrag stapte Jeroen gelijk op als bandleider en dat vindt Ronald uiterst stoer. “Ik was ook wel trots dat er een verklaring uitkwam, waarvan ik dacht: je neemt het wel gelijk op de kin, je zegt iets over de gevolgen en je bagatelliseert niks.”

Hij vervolgt: “Daar ben ik dan – kan ik dat… ja, dat ga ik gewoon zeggen – trots op als vriend'. En ach, volgens Ronald is Jeroen slechts 'een flirt'. Om met Angela de Jong te spreken; om te kotsen!

Meest gelezen