Specials
6 december 2021
 

Patricia Paay verliest duizenden en duizenden euro's

Patricia Paay ligt nog altijd in het ziekenhuis na een ingrijpende heupoperatie die haar een vermogen kost want...

Het zal een forse klap zijn geweest voor Patricia Paay dat ze weer moest worden opgenomen in het ziekenhuis om te worden geopereerd aan haar heup. Het bleek dat ze was getroffen door complicaties aan haar heup.

“Afgelopen dagen is gebleken dat ik te lang door heb gelopen met de pijn die ik had. Te lang door gewerkt omdat het zo druk was”, liet ze op haar Insta weten. In eerste instantie had Patricia goede hoop dat ze niet te lang na de ingreep weer naar huis zou mogen, maar dat bleek niet het geval.

De complicaties zijn erger dan het zich eerst liet aan zien. Dat betekent dat de revalidatie langer zal gaan duren, als dat de kleine diva had gehoopt. Een tweede ingreep bleek onafwendbaar en daar moet Patricia nog altijd van herstellen.

Maar eigenlijk heeft ze tijd niet, want niet werken betekent geen inkomsten. Patricia Paay heeft namelijk al eens eerder laten weten niet in het bezit te zijn van een arbeidsongechiktheids verzekering.

En hoelang de revalidatie gaat duren, is op dit moment niet bekend. Paay is een vechter en een knokker maar moet natuurlijk de tijd nemen om helemaal te kunnen herstellen. Voorlopig kan de kleine diva geen klussen aannemen en dat kost haar duizenden euro's aan inkomsten verlies.

Nu is ze nog te zien in het programma 'Ranking The Stars' dat per aflevering 750 euro oplevert en ze schittert in een commercial die haar zeker geen windeieren heeft gelegd. Maar hoe langer de revalidatie duurt hoe sneller de bankrekening zal slinken.

Vorige keer was Gordon haar financieel reddende engel. Wie nu?

Meest gelezen