Showbizz
3 februari 2022
 

Nieuwe lover van Yolanthe Cabau bezorgt haar enorme teleurstelling.

En dan is dit nog zachtjes uitgedrukt.....

Weekblad Prive kopt deze week groot op de cover met een foto die moet bewijzen hoe dik het aan is tussen Yolanthe Cabau en model Lentini Eersteling.

Verderop in het blad staat nog te lezen, dat Wesley hier enorm van baalt, want ja hij heeft meerdere malen kenbaar gemaakt Yolanthe graag terug te willen en doet er van alles aan.

En dan is een nieuwe liefde voor Yo natuurlijk een forse streep door de rekening. Maar er is hoop voor Wesley. Wat blijkt? Lentini lijkt de vermeende relatie alles behalve serieus te nemen.

Hij zou al zoenend met een andere vrouw betrapt zijn in een parkeergarage in Rotterdam. Dat is eigenlijk regelrechte carme voor Yolanthe.

Zij werd immers ooit zoenend met Wesley op camera betrapt in een parkeergarage en wel op het moment dat hij nog een relatie had met Jan Smit.

Een bron van Yvonne Coldeweijer wist het volgende te melden over Yo's nieuwe vriendje: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

 “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.”

Ze vervolgt: “De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder.

Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.” Hieruit kun je opmaken dat Yolanthe weer een relatie heeft met een vreemgaander. Slecht nieuws dus voor Yolanthe.


Meest gelezen