Specials
9 december 2021
 

Monique Westenberg bespot!

Monique Westenberg wordt ivm met de kerst flink bespot

Het lijkt er sterk op dat Dre Hazes weer met open armen zal worden ontvangen door Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dre. Sterker nog; de twee zullen bijna zeker de kerstdagen doorbrengen.

Het leidt tot pittige grappen in de radioshow van Wilfred Genee, waar cabaretier Rob Scheepers de rubriek ‘Week in oneliners’ heeft. “Dré Hazes en Monique zullen waarschijnlijk voor de kerstdagen weer samen zijn. Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst”, sneert Rob, verwijzend naar de kalkoennek waar veel vrouwen op leeftijd mee kampen.

Of verwijst Rob toch naar iets anders? Lachend: “Die [grap] vind ik zelf ook heel smerig, omdat het eigenlijk niets zegt en iedereen er een eigen plaatje bij heeft.”

En daar blijft het niet bij. Over hun mogelijke hereniging met kerst grapt hij verder: “Ach, het is altijd een mooi gebaar om met kerst een eenzame oudere in huis te halen.”

Overigens vraagt Rob zich wel af wie het volgende slachtoffer wordt van vrouwenjager André. “Met wie Dré de jaarwisseling gaat doorbrengen is nog niet bekend.”

Meest gelezen