Showbizz
21 januari 2022
 

"Marco kneep me vanuit het niets in mijn billen"

Hadden we vroeger voormalig premier Ruud Lubbers als befaamde billenknijper, in Marco Borsato heeft hij een waardig opvolger....

HET GAAT OM DEZE ZANGERES

De beerput bij The Voice lijkt zich steeds meer te openen. Het draait eigenlijk om de volgende personen: Marco Borsato, Ali B, Jeroen Rietbergen en een regisseur van The Voice.

Marco wordt o.a. ervan beschuldigd dat hij aan twee minderjarige deelneemster van The Voice Kids zou hebben gezeten en nog meer. Die kan zijn carriere dus ook gedag zeggen.

En dan ineens blijkt hij aan meerdere billen te hebben gezeten. Vanuit het niets meldt zich ineens Esmee Denters, voormalige YouTube ster. Zij zegt: 'Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil.”

Op dat moment stond ze samen met Marco op het podium na een optreden. 'Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond”, legt ze uit.

Ze trok direct aan de bel, maar er werd niets mee gedaan. 'Ik was er zo van geschrokken dat ik het aan mijn manager vertelde. Die vervolgens zei stel je niet aan, zie het als een compliment.”

Vervolgens besloot Esmee maar verder om te zwijgen.

Meest gelezen