Showbizz
31 januari 2022
 

Leco van Zadelhoff neemt het op voor Marco Borsato.

Leco neemt het op voor de echtgenoot van een van zijn beste klanten....

Leco van Zadelhoff deelt op sociale media een stukje van een door Richard Kemper geschreven column, waarin Kemper zijn onvrede uitspreekt over het cancellen van Marco Borsato door het GelreDome.

Hij is het volledig eens met de columnist en zegt: 'Hij heeft niet beter kunnen verwoorden hoe ik er over denk!!! Neem de moeite en ga naar zijn pagina.” Kemper is van het duo Veldhuis en Kemper.

Hij ergert zich aan het feit dat het Gelredome zomaar zonder overleg de eretegels van Marco hebben verwijderd. Dit tegen de achtergrond dat Borsato daar 25 concerten heeft gegeven met in totaal 800.000 mensen.

Men vond dat wel een tegeltje waard en nu ineens is hij persone non grata. Kemper vervolgt: “Nu, een onbehandelde aangifte en een documentaire later, vinden ze het volstrekt logisch om hem publiekelijk harder te laten vallen dan het dak van de Arena.

Zonder rechtszaak, zonder uitspraak, zonder wederhoor. Zoveel stelt het dus voor als je als artiest wordt geroemd. Geen flikker'. En daar kan Leco zich helemaal in vinden.

Meest gelezen