Specials
13 december 2021
 

Johan Derksen maakt gehakt van prinses Amalia!

Johan Derksen haalt prinses Amalia door het slijk.....

Johan Derksen heeft duidelijk helemaal niets met prinses Amalia. Waar anderen haar op een voetstuk plaatsen, heeft Johan zich groen en geel lopen ergeren aan de prinses en aan zijn collega journalisten.

Om te beginnen noemt hij haar een 'snotneus' en gaat gelijk volop in de aanval. “Kunnen we nou eens een punt zetten achter die hysterische hype rond Amalia die daar verschijnt in een jurk waar mijn grootmoeder zich voor zou schamen?”.

Vervolgens moet Claudia de Breij er ook aan geloven. “Het ergst vond ik met die Amalia eerst dat k*tboekje van die cabaretière. Weet je wel, zo’n nietszeggend boekje. Ik heb een stukje gelezen en het is helemaal niks.”

Maar het gif is nog niet op. “Maar het allerergste vond ik nog die journalisten die ieder Tweede Kamerlid tegen het behang plakken en toespreken alsof ze met een lulletje lampenkatoen te maken hebben, die mogen dan een vraagje stellen en die staan dan heel nederig bij een meisje van 18 jaar ‘u’ te zeggen enzo. Want er mag niet getutoyeerd worden.

Het is onzin om als volwassene ‘u’ tegen Amalia te zeggen, Dan denk ik: vanwaar die nederigheid tegen zo’n snotneus? Gewoon realistisch.

Ik ben 72 jaar en dan ga ik toch geen u zeggen tegen een meisje die mijn kleindochter kan zijn? Wat is dat nou voor gelul! Dan mag ze honderd keer koningin zijn!”

Kortom: Johan is helemaal klaar met de Amalia hype. Dat is wel duidelijk.

Meest gelezen