Specials
23 december 2021
 

Het grote Meiland bedrog!!

Het grote Meiland bedrog komt nu eindelijk aan het licht.....

Wie zit er nu eigenlijk te wachten op een serie die voor het grootste deel gewoon uit de duim blijkt te zijn gezogen. Want dat is wat er aan de hand is met de Meilandjes.

En het is niet de eerste de beste die dit naar buiten brengt. Het gaat hier om regisseur Timon Moll, die het wel en wee van de familie als geen ander kent.

De rol van Moll in het Meiland-succes moet niet worden onderschat. Buiten het zicht van de camera’s is hij degene die bepaalt wat ervoor gebeurt. “Ik ben degene die de vragen stelt en tegen wie Martien, Erica, Maxime en Montana praten.

Noem het de aangever. Als ik denk van: dit of dat antwoord zit er nog niet in, dan stuur ik de gesprekken richting een leuke opmerking. Ik probeer dat wel op een vileine wijze te doen en let daarbij goed op hun gezichten. Dan zeg ik: nou ja, je zegt dat nu wel. Maar volgens mij vind je dit of dat? En dan gaan ze los.”

Zo liet Sander van Better, de vermeende minnaar van Erica, dit weten: 'Voor die zogenaamde achtervolging van Erica door Martien en Maxime wist ik al dat we zouden worden gefilmd.

Dat had Erica al aan me gevraagd. Erica liet bewust haar telefoon op de keukentafel liggen, zodat Martien en Maxime de locatie van onze afspraak konden achterhalen. Dat hoorde bij de verhaallijn.

We hebben bij dat bos ook nog een kwartier op ze staan wachten.” Regisseur Moll moet hem daarin gelijk geven. “Die scène hebben we van tevoren bedacht. We bedenken met z’n allen het verhaal, gebaseerd op wat de familie in het dagelijks leven meemaakt.”

Dan weten we nu dus genoeg!

Meest gelezen