Showbizz
25 december 2021
 

Hans van de Scheetjes eist alimentatie van Karin.

Hans reageert bij GlamGlam op de alimentatie eis van ex Karin die 5000 euro per maand wil vangen....

Zoals bekend zijn Hans en Karin van de Scheetjes uit elkaar. Karin woont weer in Nederland en Hans is achtergebleven in Bonaire waar hij de golfclub runt.

De strijd tussen de twee woekert overigens gewoon voort. Toen Hans vernam dat Karin er vandoor is gegaan met zijn broer Johan, reageerde hij furieus en vindt dat de twee tortelduifjes hiermee moeten stoppen.

Daar komt bij dat Karin nu ook een keihard geld eis heeft neergelegd bij haar ex. Juist ook omdat ze meegewerkt heeft aan het opbouwen van de mini golfbaan eist ze daarvoor financiele genoegdoening.

Zo eist ze van Hans een maandelijkse alimentatie van 5000 euro en als hij niet over de brug komt, dan laat ze op alles beslag leggen. GlamGlam was nieuwsgierig naar de reactie van Hans en deze is voor Karin toch wel ontmoedigend.

'Ik hoop dat het bluf is, want mijn inkomen is 1008 dollar per maand. Het zou zonder zijn van haar geld om haar advocaat hiermee aan de slag te laten gaan.

Misschien kan ik beter om alimentatie vragen'. Dan is het vraag of Karin inderdaad over zal gaan tot het leggen van beslag!

Meest gelezen