Showbizz
16 februari 2022
 

Glennis Grace stelde misselijk makende eis aan Amsterdamse politie!

Wat je nu gaat lezen wil je niet geloven........

Je zou denken dat het een grap is, maar dat is het helaas niet. Glennis Grace eist van de Amsterdamse politieleiding een VIP behandeling bij d het verlaten van het politiebureau aan de Elandsgracht.

Helaas voor Glennis ging de politie niet op haar eis in. Wel wilde men een uitzondering maken voor zoonlief, maar daar ging onze diva eer niet mee akkoord.

De voorkeursbehandeling zorgt opnieuw voor een vieze smaak in de mond na de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag toen Batta, geboren in de Jordaan, met zes anderen de supermarkt aan de Westerstraat binnenviel en daar te keer ging tegen het personeel.

John van den Heuvel noemde het ‘walgelijk’ bij RTL Boulevard die het nieuws bracht van dat de zangeres de VIP-behandeling eiste. De rel rond Stennins Grace gaat van kwaad tot erger.

Ze misrekent zich volledig hoeveel schade ze heeft aangericht aan haar reputatie van vooraanstaand zangeres. Het wangedrag heeft zelfs gerenommeerde buitenlandse nieuwssites gehaald, 

Voorlopig wacht Glennis thuis af wat de verdere stappen zijn of ze zal worden vervolgd voor openlijke geweldpleging en mishandeling.

Meest gelezen