Showbizz
13 februari 2022
 

Glennis Grace opgepakt door de politie.

Met dit bericht komt Yvonne Coldeweijer en de politie heeft bevestigd dat....

Volgens een spion is Glennis Grace gisteravond aangehouden met haar zoon. Glenda en zoon waren eerder op de avond in Jumbo Westerstraat en zoon stak midden in de winkel een peuk op.

'Een Jumbo-medewerker heeft hem toen uit de winkel gezet en Glenda en zoon hebben tijdens dit incident Jumbo-medewerkers mishandeld en bedreigd.”

“Later zijn Glenda en zoon met wat andere mensen teruggekomen en is het conflict hoog opgelopen. Hierbij werden nog meer medewerkers door Glenda en de groep bedreigd en mishandeld.”

“Jumbo-medewerkers hebben rond 21u het overvalalarm ingedrukt, waarna politie ter plaatste kwam. Drie tot vier mensen zijn aangehouden, waaronder Glenda. Of ze nog steeds vast zit, is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.”

De politie heeft bevestigd dat er drie verdachten zijn aangehouden voor vernieling, bedreiging en mishandeling van personeel.

Het gaat onder meer om een vrouw van 43 en een jongen van 15. Glennis is 43 en haar zoon is 15. Dus wederom een The Voice coach in opspraak!

Meest gelezen