Specials
5 december 2021
 

"Eva Jinek naar bed geweest met Thierry Baudet".

Volgens grappenmaker Martijn Koning zijn Eva Jinek en Thierry Baudet het bed ingedoken...

Eva Jinek en Thierry Baudet zijn in de lente van 2015 met elkaar naar bed geweest tijdens hun tv-reis voor Pauw. Althans, dat denkt haar aartsrivaal Martijn Koning. “Dat meen ik serieus.”

Het kan volgens Martijn Koning niet anders dan dat er op die reis meer is gebeurd tussen Eva en Thierry. “Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. F°ck die hele Jinek.

Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus”, zegt hij bloedserieus in zijn podcast.

Dat moet dan tijdens die reis in Sicilië zijn gebeurd, aldus Martijn. “Zij zijn toen een keer op excursie geweest voor Jeroen Pauw.

Daar waren ook verschillende columnisten bij. Het was in 2015 en ze zijn naar Italië geweest om het vluchtelingenprobleem te zien.”

Martijn suggereert dat Eva misschien wel gechanteerd wordt door Thierry. “Dat kan niet anders. Wat moet het anders zijn?

Ik heb er echt over nagedacht en ik ben tot die conclusie gekomen. Het is best een vreemd verhaal. (…) Hij heeft iets tegen haar.”

Of het allemaal waar is weten alleen Jinek en Thierry.

Meest gelezen