Showbizz
6 januari 2022
 

Emile Ratelband koopt babies!

Liefde is niet nodig, Emile koopt de babies gewoon....

Emile Ratelband is inmiddels 72 jaar maar zijn behoefte aan kinderen is niet te stuiten. Nu heeft hij weer bekend gemaakt voor de negende keer vader te worden en als het zoontje wordt dan zal deze worden vernoemd naar zijn oude vriend Willibrord Frequin.

Deze keer is de draagmoeder afkomstig uit Thailand, waar hij zich op dit moment bevindt. Een aantal maanden geleden was hij ook in het land van zweten en puffen en heeft toen deze Thaise dame, uiteraard tegen betaling, zo gek gevonden om draagmoeder te worden.

Zijn dochtertje Betheke is afkomstig van een Braziliaanse draagmoeder met de naam Nathalie. Liefde tussen man en vrouw is volgens Emile niet meer nodig, want verliefd worden is voor hem, volgens eigen zeggen, een gepasseerd station.

Het komt er dus gewoon op meer dat hij betaalt voor zijn gezinsuitbreiding. Voor de draagmoeders maar beter, want een relatie met Emile kan zomaar leiden tot conflicten.

Met geen enkele van zijn ex en heeft de man, die een ander zo goed weet te vertellen hoe het allemaal moet, een goed contact. Beter maar een leuk bedrag vangen!