Specials
17 december 2021
 

De Meilandjes smijten weer met geld!

Geld speelt blijkbaar geen enkele rol .....

HET GAAT OM DE KOOP VAN DIT LANDHUIS

De Meilandjes kochten dit jaar een landhuis in Noordwijkerhout, waarvan de vraagprijs 1.750.000 euro was. Maar nu blijkt dat zij behoorlijk meer geld hebben betaald dan de vraagprijs.

Het is 6 december j.l. bij de notaris gepasseerd en de koopsom bedraagt 2 miljoen euro ofwel 250.000 euro meer dan de vraagprijs. Geld speelt blijkbaar nog altijd geen rol bij de Meilandjes.

Voor de koop is een lening afgesloten bij de bank van 2.058.000 euro, die als tweede hypotheek is gevestigd op de villa in Noordwijk. Deze is overigens nog altijd niet verkocht.

Maar wat krijgen Erica en Martien voor hun geld? Voor dit geld krijgen zij een landhuis  met een totale woonoppervlakte van 236 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen, met zolder en kelder.

Koken kan in de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwappatuur. De stenen garage biedt plaats aan drie auto's. Belangrijk voor Erica en Martien is dat het landhuis beschikt over een eigen oprijlaan en aan het zicht is onttrokken.

Verder is er een tuinhuis waar wellicht Erica gaat wonen.. Nu maar hopen dat de villa in Noordwijk snel zal worden verkocht.