Showbizz
2 maart 2022
 

Buurtbewoners ontmaskeren Martien Meiland!

Buurtbewoners van de Meilandjes in Uithoorn hebben nu de echte Martien gezien en zijn zeker niet de eerste....

De Meilandjes wonen momenteel in Uithoorn voor het programma 'Chateau Meiland'. Erg blij lijken de buurtbewoners niet te zijn met de aanwezigheid van de familie.

Ze volgen de familie en kijken of alles wel gaat zoals het moet. En dan ineens valt volgens de buurtbewoners Martien Meiland keihard door de mand.

Een buurtbewoner vertelt het volgende: 'Het is één groot toneelspel! Martien liep langs mijn winkel zoals jij en ik hier ook lopen. Vervolgens wachtte hij buiten de winkel van Brownies & Downies tot de cameraploeg gereed was en zij hun voorinspectie hadden gedaan”, aldus de buurtbewoner in weekblad Story

'Toen Martien een seintje kreeg dat ze zover waren, ging dat handje van hem omhoog en liep hij als Martien Meiland de tv-ster de lunchroom in. Na tien minuten stond hij weer buiten. Het is poppenkast, die act van hem. Martien is nep!”

Dit is niet de eerste keer dat Martien door de mand valt en niet meer dan een act lijkt te zijn. Eerder namen de Belgen Martien behoorlijk op de hak. Uiteraard ontkent Martien dat hij een rol speelt.

Meest gelezen