Showbizz
2 januari 2022
 

Arjen Lubach op eigen verzoek ontmaagd door terroriste!!

Op zijn eigen verzoek ontmaagde deze terroriste de populaire tv presentator....

Dit klinkt wellicht ongeloofwaardig, maar Arjen Lubach is wel degelijk op eigen verzoek ontmaagd door een terroriste. Het gaat hier zelfs om een zeer bekende, namelijk Tanja Nijmeijer die jaren deel heeft uitgemaakt van de beruchte Colombiaanse guerrilla beweging FARC.

Het was in de tijd dat Tanja aan de universiteit van Groningen Romanse Talen en culturen studeerde. Ze ging toen als organisator mee op een introductiekamp en leerde daar een eerstejaars student met de naam Arjen kennen.

De twee konden het al snel goed met elkaar vinden. Tanja stond eigenlijk op het punt om naar het Spaanse Granada te vertrekken. maar dat duurde nog een aantal dagen.

Ze vroeg Arjen of ze die paar dagen bij hem mocht logeren. Arjen was toen 17 jaar en volgens Tanja een beetje verlegen. Na een paar wijntjes op de laatste avond bekende hij nog maagd te zijn en vroeg hij of zij hem wilde ontmaagden.

Dat leek Tanja een leuk idee en zo geschiedde. Ze beschrijft dit alles in haar boek 'Tanja Nijmeijer van guerrilla naar vredesproces'. Hij kon niet bevroeden dat zij later een bekende guerrilla strijder zou worden en Tanja niet dat Arjen een bekende TV presentator!

Arjen heeft dit verhaal overigens bevestigd!!

Meest gelezen