Showbizz
30 december 2021
 

Ali B gaat vreemd met 19 jarig meisje!!

Ali blijkt toch niet de ideale familieman te zijn......

Na eerst met de onthulling te zijn gekomen over het vermeende grensoverschrijnde gedrag van Marco Borsato, hebben Dennis Schouten en Jan Roos nu hun gifpijlen gericht op Al B.

Wat blijkt? Ali is door de mand gevallen als de ideale familieman. Hij schijnt volgens Jan en Dennis een notoire vreemganger te zijn. Bij hun meldde zich een meisje van 19 jaar die, met bewijzen, vertelde sex te hebben gehad met Ali B.

Zo stuurde Ali haar het volgende bericht; Hij stuurt naar haar: ‘Woon je alleen?’ Ali B is daar erg content mee en die zegt: ‘Ik heb straks in een coronasneltest. Als je wil kan er ook eentje bij jou afnemen.’”

Dennis; “En toen is Ali afgereisd naar de woning van dit 19-jarige meisje. Ali is dus die perfecte man die al heel lang een relatie onderhoudt Brechje, zijn rechterhand met wie hij ook kinderen heeft. Toen heeft dat meisje mij een spraakbericht gestuurd.”

De sex duurde maar twee a drie minuten en na afloop gaf hij haar 500 euro onder de mededeling 'koop maar wat leuks voor jezelf in deze coronatijd'.

Ali's reputatie ligt hiermee totaal in scherven!!

GASTON STARREVELD VAN DE POSTCODE LOTERIJ WINT DE HOOFDPRIJS