Huizen
2 december 2021
 

Illegale pokeravonden Wesley Sneijder in appartement Rachel Hazes?

Bizar gerucht: Wesley Sneijder zou met zijn broer illegale pokeravonden hebben gehouden in het appartement van Rachel Hazes...

Wesley Sneijder zou zich zo nu en dan in het illegale pokercircuit bevinden, zo meldt RealityFbi in zijn Instagram Stories. Een insider meldt aan het kanaal dat Wesley samen met zijn broer pokeravonden in het appartement van Rachel Hazes heeft gehouden.

De buren zouden hebben gezien dat de pokertafel naar binnen werd gebracht. Waarom het appartement van Rachel gebruikt zou zijn, blijft onduidelijk.Het is al het tweede gerucht in korte tijd dat Wesley zich bezig zou houden met ‘illegale zaken’.

Vorige maand meldden verschillende media dat de pijlen van de politie gericht zijn op Dirk Kuyt en Wesley Sneijder. De twee zijn eerder dit jaar gehoord als getuigen in het onderzoek naar de organisatie van de Haagse drugsbaron Piet S.

Volgens de geruchten zouden de twee oud-voetballers hebben gegokt op de illegale goksite Edobet, dat gekoppeld wordt aan de criminele organisatie van Piet S. Dirk zou met forse geldbedragen hebben gegokt en Wesley zou zijn gokschulden niet aflossen.

Wesley heeft dit echter stellig ontkend en ook Dirk Kuijt wast zijn handen in onschuld.

Meest gelezen